12 & 30 mei / 9 & 10 juni 2019: Communiebuffet

we starten met een glaasje sprankelende kir en wachtbordje:

Koude voorgerechten :

Vis & schaaldieren:

Halve kreeft versneden in de zaal, oesters " creuses" ,gestoomde zalm "Belle Vue", roosje van gemarineerde zalm, gerookte zalm, bavarois van zalm,  terrine van St. Jacobsnootje met fijne groenten, mousse van snoekbaars en rivierkreeft,  glaasje met tomaat en grijze garnalen

Vlees:

Cyrano van foie gras, gerookte ham, gedroogde ham, huisgemaakte paté met Bourgogne, paté in een korstje van kruimeldeeg, ajuinconfituur

 

Warme voorgerechten :

Scampi met fijne kruiden en tomatencoulis, St. Jacobsnootje met saffraansaus, soep van seizoensgroenten met zijn garnituur

 

Salades :

Tomaten, komkommer, geraspte rode kool, witte koolsalade, rode biet, gemende salade, geraspte wortelen,hardgekookte halve eieren, saladedressing, balsamicoazijn, olijfolie, mayonnaise, cocktail, tartaar 

 

Hoofdgerecht vis  :

Vis volgens marktaanbod met gestoofde prei, duchesse aardappelen, & Tongfilet "Dugléré" 

 

Hoofdgerecht vlees:

 Rundsvlees met een saus van "Pinot noir" & 2de soort met aangepaste saus volgens marktaanbod

Vergezeld van een assortiment seizoensgroenten, gratinaardappelen, frietjes

 

Dessert

Ijslam: de communicanten mogen aan het buffet de ijslammetjes aansnijden

Koffie met koekjes 


Wijnen en dranken inbegrepen tot en met  het dessert met uitzondering van zware bieren,sterke dranken, cava en champagne


€ 50,00