






Alle restaurants moeten dicht. Deze drastische maatregel is noodzakelijk om de verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan.
Terug beschikbaar als wij terug onze deuren mogen openen.
http://www.goedtercouteren-traiteur.be
Feest Menu All-In:
Wij staan volledig tot uw beschikking voor een formule op maat
Aan tafel geserveerd:
Cava - kir met bubbels - Mocktail 0%
3 geselecteerde hapjes met seizoensproducten
Mousse van groene Chileense asperges - Gerookte tonijn - Krokantje van gambas
Gerookte zalm - Tartaar van zalm - Dressing Yuzu
Parma ham - Taboulé - Groene gaspacho
Garnalenkroket in nemsdeeg - Schaaldierensaus - Saffraan
Candy van riddervis en langoustine - Peterselie extract
Creatief seizoenssoepje
Geplette Charlotte aardappelen - Gerookte zalm - Gepocheerd ei - Mousseline
Scampi - Curry - Bladerdeeg
St Jacobsnootjes - Geplette polderaardappelen met hoeveboter - Chardonnay (+2€)
Huisgemaakte kroket van Oud Brugge en Vlaamse ham - Tomatencoulis
Gebraiseerde varkenswangen - Leffe - Oesterzwammen
Op het vel gebakken: Kabeljauw - Prei - Witte wijnsaus
Suprême van parelhoen - Fine Champagne - Seizoensgroenten - Reuze huisgemaakte Aardappelkroket
Varkenshaasje - Jus met zwarte truffel - Seizoensgroenten - Aardappelgratin
Kalfoester gegaard op lagere temperatuur - Reductie van bouillon van Champignons - Seizoensgroenten - Aardappelgratin (+5€)
Runds “Contre-Filet” - Bordelaise - Seizoensgroenten - Aardappelgratin (+3€)
Lamsfilet (of kroon) - Verse tuinkruiden - Seizoensgroenten - Aardappelgratin (+5€)
Seizoens suggestie; b.v. : Hertekalffilet - Poivrade - Seizoensgroenten - Aardappelgratin (+5€)
Vergezeld van koffie of thee:
Chocolade krokantje - Bavarois van witte en donkere chocolade - Crème Anglaise
Crumble koekje - Chocolademousse – Insert van Rode vruchten – Frambozencoulis
Witte chocolade mousse - “Pain de Gêne” koekje - Caramel met gezouten boter
Zandkoekcrumble - Caramelmousse - Opgeklopte ganache - Knapperig koekje
Soufflé glacé van Grand Marnier - Biscuitgebak - Frambozencoulis
3 glaasjes : Mousse van frambozen - Caramel - Chocolade
Dessertbord: 6 kleine desserts (+3€)
Biscuittaart, ijslam of thema ijstaart (+3€)
Dessertbuffet (+15€)