Kerst 2017

Kerstavond 24 december 2017/ Kerstdag 25 december 2017

Sprankelende kerstaperitief vergezeld van een wachtbordje:

 Macaron van foie gras - Compote van vijgen en Gewurtzraminer - sezamzaadjes

-----

Voorgerecht:

Kreeftenstaart - Ravioli - Groene asperges - Limoen

-----

Intermezzo:

Romig soepje van knolselder - Grijze garnalen

-----

Tussengerecht:

Op het vel gebakken kabeljauwhaasje "Danish Style" - Coulis van jonge spinazie

Chardonnay - puree met hoeveboter

-----

Hoofdgerecht:

Kalkoenfilet uit Galicië - vulling: Mousseline van witloof - Pannenkoek nems met boschampignons

Crémeux van pompoen - Chips van gedroogde ham

-----

Dessert:

Buche van chocolade - Pecannoten - Mango - Coulis met Yuzu

-----

Met aangepaste wijnen, water en koffie + € 18


€ 47,00