Evenement All-In vanaf 50 personen

 

 

 

 

 

 

 

Evenement all-in

minimum 50 personen

 

 

 

 

 

 

 

Cosy & Basic

All-In prijs voor 10 uur:

Receptie 60 minuten met Bubbels “Ramblita Espumoso” - crème de cassis en 5 hapjes, borrelnootjes op tafel

Menu met Voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht en koffie

Dranken Wijn, water, frisdranken en bieren

Open bar tijdens dansfeest (met uitzondering van zware bieren, bubbles en sterke dranken)

75€

Met een receptie 120 minuten en 8 hapjes

+5€

 

 

 

 

 

 

 

 

Hapjes - Receptie

 

Gemarineerde zalm - mierikswortel - Avruga

Komkommer tartaar - Tzatziki - Grote garnaal

Carpaccio van rund - pesto - Parmezaan

Wrap Beenham - Philadelphia

Italiaanse ham - meloen - Gelei van Ste Croix du Mont

Gaspacho - basilicum (vegetarisch)

Kerstomaten - mozzarella - pesto (vegetarisch)

Gefruite scampi - zoetzure saus

Rabas - tartaarsaus

Quiche gerookt spek - ajuin

Mini Pizza - Italiaanse ham

Mini croque monsieur

Fagotini - gedroogde ham - kruidensausje

Baby kaaskroketten - gefruite peterselie (vegetarisch)

Bruschetta - look - mozzarella - zongedroogde tomaten (vegetarisch)

Mini loempia van groenten - zoetzure saus (vegetarisch)

Quiche met prei (vegetarisch)

 

 

 

 

 

 

 

 

Voorgerechten

 

Tartaar van zalm – gerookte zalm - salade

Candy - Schelvis – Fijne kruiden

Mosselkroketten - prei - safraan

Kroket parelhoen - groene asperges - coulis van kropsalade

Gebraiseerde varkenswangen - Leffe - Oesterzwammen

Krokantje van Italiaanse ham - Oud Brugge

Beursje van Savooikool (Seizoen) – wintergroenten – spekjes – kip » Galice « 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoofdgerechten

 

Mi-cuit van zalm - prei - Chardonnaysaus

Schelvisfilet - Seizoen groenten - Verdejo

Filet van gele kipfilet Galice - Bruine jus met tomaat extract - Seizoens groenten

Suprême van parelhoen - Fine Champagne - Seizoens groenten

Varkenshaasje “Landrace” - Graanmosterdsaus - Seizoens groenten

In spek omwikkelde kalkoenfilet - Reductie van champignonfumet - Seizoens groenten

Eendeborst - Jus met Kriekbier - Seizoens groenten

 

 

 

 

 

 

 

 

Nagerechten

 

Dacquoise - mousse nougat - amandel - framboos

Crème brulée vanille

Krokant koekje – bavarois van wit/fondant chocolade – crème van speculoos

Mango – infusie van munt - mascarpone - Crumble

Profiteroles - vanilleijs de Madagascar - cacao/chocoladesaus

Crumble sablé - mousse caramel - ganache van chocolade – krokant koekje

Dessertbord (+3€)

Pièce montée ijs (+4€)

Pièce montée biscuit (+5€)

Dessertbuffet (+15€)

 

 

 

 

 

 

 

Pure & Trendy

All-In prijs voor 10 uur:

Receptie 60 minuten met Cava “Rambla” of Prosecco “Vini Finni Dall’Italia” en 5 hapjes, borrelnootjes op tafel

Menu met Voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht en koffie

Dranken Wijn, water, frisdranken en bieren

Open bar tijdens dansfeest (met uitzondering van zware bier, bubbels en sterke dranken)

82€

Met een receptie 120 minuten en 9 hapjes

 

+7,50€

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hapjes - Receptie

 

Keuze bij de hapjes van “Cosy en Basic” en…

Gerookte zalm - lente ajuin

Glaasje tomaat - grijze garnalen

Zacht koekje - gerookte vis - fijne groenten

Gerookte eendenborst - pannacotta geitenkaas

Tartaar van tomaat - Mini paprika - Ricotta (vegetarisch)

Bisque van grijze garnalen

Quiche zalm/prei

Garnaalkroketjes - gefruite peterselie

Scampi - currysaus

Gepaneerde tongreepjes - mayonaise met fijne kruiden

Soesje - escargot - lookboter

Gegrilde ciabatta - geitenkaas - honing - noten (vegetarisch)

Ravioli - geitenkaas - Paprika/tomatencoulis (vegetarisch)

Groentensoep naar keuze met zijn garnituur, b.v.:

Tomatensoep - pesto van platte peterselie en parmezaan

Witloof velouté - Julienne van beenham

Aspergeroomsoep - mimosa van eieren (In seizoen)

...

 

 

 

 

 

 

 

Voorgerechten

 

Keuze bij de voorgerechten van “Cosy en Basic” en…

Gerookte riddervis – salade van pastaparels - Caviar de tobiko

Zalm trio - gelei van spinazi

Beurs van roggevleugel - Radijs – Blanke botersaus met yuzo

Kroket van langoustine - Jus van schaaldieren

kabeljauwfilet – extract van peterseli - Zeebrugse grijze garnalen

Quenelle heekvis - Langoustine

Charlotte aardappelen - gerookte zalm - gepocheerd ei - mousseline

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoofdgerechten

 

Keuze bij de hoofdgerechten van “Cosy en Basic” en…

Pladijs médaillon - mossel (seizoen) - grijze garnalen - champignons

Mooie meid - Korst van walnoot - Limoenboter

Regenboogforelfilet - puree met een coulis van prei - gepocheerd ei - mousseline

Varkenshaasje “Cedro Iberico” - Jus “tartufata” - Seizoens groenten

Lamsfilet - Parmesan - tuinkruiden - Seizoen groenten

Noix d’entrecôte van rund - Pinot Noir/échalote sausje - Seizoens groenten

 

 

 

 

 

 

 

 

Nagerechten

 

Keuze bij de nagerechten van “Cosy en Basic” en…

Citroenmousse – gecarameliseerde appel - Cassis - amandelkoekje

Feuillantine amandel - chocolademousse - meringue cacao

Biscuit Joconde - crème au beurre van koffie en chocolade

Tulp - tartare van aardbei - mousse van mascarpone

Tiramisu op wijze van de chef - crème anglaise mokka

Tarte tatin - vanilleijs - crème anglaise

Bom van chocolade – gecarameliseerde noten - koekje financier

Soufflé glacé Grand Marnier - génoisekoekje - coulis van framboos

Dessertbord (+3€)

Pièce montée ijs (+4€)

Pièce montée biscuit (+5€)

Dessertbuffet (+15€)

 

 

 

 

 

 

 

Beautiful Day

All-In prijs voor 10 uur:

Receptie 60 minuten met Cava “Rambla” of Crémant d’Alsace “maison Dopff & Irion), 4 hapjes en 1 klein bord, borrelnootjes op tafel

Menu met Voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht en koffie

Dranken Wijn, water, frisdranken en bieren

Open bar tijdens dansfeest (met uitzondering van zware bier en sterke dranken)

92€

Met een receptie 120 minuten en 6 hapjes en 2 kleine bordjes

+9,5€

 

 

 

 

 

 

 

 

Hapjes - Kleine borden - Receptie

 

Keuze bij de hapjes van “Cosy en Basic” - “Pure and trendy” en…

Oester (1,5 per persoon)

Kreeften bisque - Armagnac

Oester - Champagne sabayon - oeufs de Capelan

Warme Brioche - foie gras

Op een klein bord:

Gerookte en gemarineerde zalm flower – Ring van bladerdeeg

Gerookte riddervis - Tobiko eitjes

Ministar - grijze garnalen

Parma ham - taboulé - groene gaspacho

Foie gras - gekarameliseerde appel - sesamkoekje

King Krab - Cottage cheese - Komkommer

Asperges - Gerookte zalm - mousseline (In Seizoen)

Langoustines - petits légumes

Quenelle zalm - kreeft - limoen boter

Gambas kroket - mousseline van prei

St. Jacobs - witte wijnsaus - purée met hoeveboter

Cocotte mossel - St jacobs kokkels - saffraan (In seizoen)

Samosa - Nems - krokant van garnalen - Sinaasappel/Nuoc Nam saus

Krokant kalfszwezerik - kumato coulis

Bladerdeeg - sot l’y laisse - champignons - truffes sausje

Tarte fine met prei - gepocheerde ei - mousseline (vegetarisch)

 

 

 

 

 

 

 

 

Voorgerechten

 

Keuze bij de voorgerechten van “Cosy en Basic” - “Pure and trendy” en…

King Krab – Gerookte zalm - Cottage cheese

St.-jacobsnootje – korstje van noten - Fagotini met rauwe ham - Cremeux van Bindsla

Gemarineerde kreeftestaart - Ravioli – Blanke botersaus

Duivenfilet – gebakken foie gras - Tatin van witloof

Voorgerechten buffet met : (+10€)

Halve kreeft versneden in de zaal, oesters, zalmfilet “Belle vue”, gerookte en gemarineerde zalm, huisgemaakte visterrine, glaasje tomaat - grijze garnalen,

mousse foie gras, Parma ham, gerookte ham, Vlees terrine, St.- jacobsnootje - safraan saus, scampi - paprika coulis,...

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoofdgerechten

 

Keuze bij de hoofdgerechten van “Cosy en Basic” - “Pure and trendy” en…

Gebakken zeewolf wangen - asperges (in Seizoen)

Kabeljauwhaasje - spinazie - grijze garnalen - peterselie extract

Griet Filet - Jardinière van fijne groenten - puree met hoeveboter

Médaillon van kalf - Cabernet - Seizoens groenten

Lamskroon - Zoete look - Seizoens groenten

Rib eye Simmental - 3sausen

Filet pur « blanc bleu » - 3 sausen

 

 

 

 

 

 

 

 

Nagerechten

 

Keuze bij de nagerechten van “Cosy en Basic” - “Pure and trendy” en…

Witte chocolademousse - biscuit van pain de gêne – gecarameliseerde noten

Dôme van chocolademousse – rode vruchten - Crumblekoekje

Tartaar van mango - ananas – stroop van passievrucht - sorbet cassis

Dessertbord

Pièce montée ijs

Pièce montée biscuit (+2€)

Dessertbuffet (+10€)

Een optie blijft 14 dagen vrijblijvend voor u gereserveerd. Zowel de optie als de gemaakte offerte vervallen na deze periode.

Een reservatie wordt pas definitief na het betalen van een voorschot van 900 euro op rekeningnummer BE55738018102444.

Gelieve als referentie steeds de gereserveerde datum op te geven.

Na het feest wordt eerstdaags een afspraak gemaakt voor de betaling. Verstuurde facturen zijn betaalbaar 10 dagen na factuurdatum.