Pasen & Paasmaandag

Paasbuffet : Paaszondag 12h & Paasmaandag 12h. 55€ pp

(Gelieve vooraf te reserveren)

 

we starten met een glaasje cava en wachtbordje:

Koude voorgerechten :

Vis & schaaldieren:

Halve kreeft versneden in de zaal, oesters " creuses" ,gestoomde zalm "Belle Vue", roosje van gemarineerde zalm, gerookte zalm, bavarois van zalm,  terrine van St. Jacobsnootje met fijne groenten, mousse van snoekbaars en rivierkreeft,  glaasje met tomaat en grijze garnalen

Vlees:

Cyrano van foie gras, gerookte ham, gedroogde ham, huisgemaakte paté met Bourgogne, paté in een korstje van kruimeldeeg, ajuinconfituur

 

Warme voorgerechten :

Scampi met fijne kruiden en tomatencoulis, St. Jacobsnootje met saffraansaus, soep van seizoensgroenten met zijn garnituur

 

Salades :

Tomaten, komkommer, geraspte rode kool, witte koolsalade, rode biet, gemende salade, geraspte wortelen,hardgekookte halve eieren, saladedressing, balsamicoazijn, olijfolie, mayonnaise, cocktail, tartaar 

 

Hoofdgerecht vis  :

Vis volgens marktaanbod met gestoofde prei, duchesse aardappelen, & Tongfilet "Dugléré" 

 

Hoofdgerecht vlees:

 Rundsvlees met een saus van "Pinot noir" & 2de soort met aangepaste saus volgens marktaanbod

Vergezeld van een assortiment seizoensgroenten, gratinaardappelen, frietjes

 

Dessert

Dessert van de maand geserveerd aan tafel

Koffie met koekjes 


Wijnen en dranken inbegrepen tot en met  het dessert met uitzondering van zware bieren,sterke dranken, cava en champagne 

 

In het restaurant: Paasmenu all-in € 63 pp/ € 45 exclusief dranken

 

Paasmenu

Glaasje cava vergezeld van wachtbordje

-----

Involtino van gemarineerde en gebakken gamba's – jus van garnalen

-----

Preisoep – zalfje van veldsla

-----

Tarte tatin van witloof - St.-Jacobsnootje - Wittewijnsaus

-----

Geitenlam – sausje met zuiders tintje – fijne groenten Niçoise – gratin Dauphinois aardappelen

-----

Quatro van chocolade

-----

 

Menu met aangepaste wijn, water en koffie: + €18

 


45,00