Nieuwjaar 2020

 

Nieuwjaar 2020

 

Volgens de actuele COVID 19-voorschriften zullen we oudejaarsavond niet traditioneel vieren met dans en DJ tot in de vroege uurtjes:

 

De dansavond wordt vervangen door een muzikale show van “Andy REIVAN” en een muzikale afspeellijst die is aangepast om de avond op te vrolijken tot 01.00 uur (tenzij de regering nieuwe maatregelen oplegt). 

 

We vragen u ook om het feit te respecteren dat we geen tafels met meer dan 10 personen kunnen accepteren en dat we de geldende sanitaire maatregelen en sociale afstanden moeten respecteren. Deze verschillende regels dwingen ons om de capaciteit van onze zalen te verminderen, snel te boeken ...


 

OUDEJAARSAVOND

Aanvang 18h30

 

9 gangen met keuze aan 110€ All In

Aangepaste wijnen, waters, frisdranken, bieren tot aan 1u. Met Uitzondering van zware bieren, bubbles en sterke dranken

Op reservatie

 

Nieuwjaardag : aanvang 12h00 / 69€ pp all-in tot aan de koffie

02/01/2021: aanvang 18h30 /69€ pp all-in tot aan de koffie

03/01/2021 : aanvang 12h00 / 69€ pp all-in tot aan de koffie

 

           

Om te beginnen:

 

Aan tafel geserveerd:

Champagne “ Truchon Bergeroneau” - Mocktail.

 

Lauw gerookte forel - Mousseline van bloemkool

Tempura van Nobashi - Mousse van tomaten

Kreeftenstaart Schijfje - Blanke botersaus 

 

           

Selectie van voorgerechten:

 

Eerste bordje - kies tussen:

Gerookte zalm - Gravlaks - Yuzu - Peterselie

OF

“Dry aged” Vlaamse ham - Rode Biet - Witte Porto

 

Tweede bordje - kies tussen:

Tataki van tonijn - Sesam - Pijpajuin - Gelee van soja

OF

In Thaise stijl: Rund - Limoen - Gember

 

Derde bordje:

Gebakken St Jacobsnootje - Gelakt boerenspek - Butternut coulis - Crème van schorseneren

 

Vierde bordje -  kies tussen:

Huisgemaakte kroket van langoustine - coulis van Paksoi

OF

Huisgemaakte kroket van haas “Civet” - Rode ui sausje

 

Vijfde bordje - kies tussen:

Gevulde aardappelen - Grijze garnalen - “Hollandaise”

OF

Gekarameliseerde appeltatin - Gebakken “foie gras”

 

           

Hoofdgerecht

 

Kies tussen:

Op vel gebakken Kabeljauwfilet - Fijne beetgare seizoensgroenten - Geplette aardappel met zure room / bieslook

OF

Hertenkalffilet - Jus van wild - Wintergroenten - Aardappelgratin

 

           

Nagerecht

 

Dessert - kies tussen:

Hazelnoot Mousse geparfumeerd met sinaasappel - Chocolade - Caramel

OF

Pavlova - Insert ananas / passievrucht / mango - Mascarpone - Bosvruchten Siroop

 

Verwenkoffie met Advocaat - Drie kleine gourmandises

 

           

24h

 

Happy New Year met champagne “Truchon Bergeroneau








 


€ 110,00