à la carte

Om te beginnen: 
• Garnaalkroketten ( 2 ) met gefrituurde peterselie  - € 15,00
• Krokant gebakken scampi met lookboter en tuinkruiden  - € 16,00 
• Carpaccio van rundsvlees met balsamicocreme olijfolie en parmezaanschilfers  - € 16,00
• Carpaccio van tonijn met zeste van limoen  - € 20,00
• Slaatje geitenkaas met spek en honing  - € 17,00  
• Slaatje met scampi’s met currydressing  - € 19,00


Hoofdgerechten
• Kabeljauw met jonge spinazie, witte wijnsaus en grijze garnalen  - € 25,00
• Zeetong Meunière met seizoensgroenten en puree met hoeveboter  - € 25,00
• Steak filet mignon met warme seizoensgroenten en pepersaus of champignonsaus  - € 25,00
• Ribeye met warme groenten en béarnaise  - € 28,00 
• Lamskroontje uit de oven met rozemarijn, gratinaardappel en portosausje  - € 29,00
• Iers Tomahawksteak (min. 2 pers.) gegrild met salade-béarnaise  - € 30,00 p.p.


Desserts
• Dame Blanche  - € 9,00
• Sabayon van vers fruit  - € 9,00
• Coupe aarbeien  - € 9,00
• Chocolademousse van de chef  - € 15,00
• Kinderijsje  - € 6,00
• Crème brulée  - € 7,00
• Coupe (vanille-chocolademousse-advocaat-slagroom)  - € 11,00