à la carte

Om te beginnen

- Beurs van gerookte zalm - Tartaar van zalm - Dressing met Yuzu  - € 14,00
- Folle salade - Grijze garnalen - Gerookte zalm - Parmaham - Scampi  - € 17,00 
- Huisgemaakte garnaalkroket - Schaaldierensausje - Safraan  - € 15,00
- Scampi - Curry uit Madras - Bladerdeeg  - € 16,00
- Geplette aardappelen - Gerookte zalm - Pijpajuin - Gepocheerd ei - Mousseline  - € 17,00  
- Huisgemaakte Parma Kroket - Parmezaan - Tomaten coulis  - € 15,00


Hoofdgerechten
- Kabeljauw - Jonge spinazie - Witte wijnsaus - Grijze garnalen - Kaaskoekje  - € 25,00
- Sliptong Meunière - Seizoensgroenten - Puree met hoevebrood  - € 25,00
- Kalfshaasje - Jus met Merlot - Seizoensgroenten - Aardappelgratin  - € 28,00
- Steak filet mignon - Seizoensgroenten - Pepersaus of champignonsaus - Friet  - € 25,00 
- Ierse Tomahawk (Per 2 pers.) gegrild - Salade - Béarnaise   - € 30,00
- Lamskroon - Tuinkruidensaus - Seizoensgroeten - Aardappelgratin  - € 29,00 p.p.


Desserts
- Dame Blanche  - € 8,00
- Mousse Bailey's - Caramel  - € 8,00
- Crème Brulée  - € 7,00
- Bavarois chocolade - Amandel - Koffiesausje  - € 8,00
- Witte chocolade mousse - "Pain de Gêne" koekje - Caramel met gezouten boter - € 9,00
- Soesjes - Verse chocoladesaus - € 9,00