à la carte

Onze kaart: 

 

 Kleine afwijkingen en/of prijsverschillen met de kaart in het restaurant zijn mogelijk

Daar wij uitsluitend met verse producten werken, gelieve ons te verontschuldigen voor de soms ontbrekende marktaanvoer.

 

Voorgerechten

Asperge - peterseliesoep - mimosa van eieren  € 4.00

Scampi gegaard in eigen nat - Verdejo - Bladerdeeg € 15.00

St. - Jocobsnootje – geplette polderaardappel met hoeveboter – Chardonnaysaus € 16.00

Voorgerecht weekmenu € 12.00

Huisgemaakte kroketten in voorgerecht

Huisgemaakte kroket van Asperges & Langoustine – Mousseline van Prei & Asperges € 15.5

Garnaalkroketten - Fijne tuinkruiden - Bisque van garnalen € 17.00

Parma & Parmezaan - Salade - Pijpajuin - Pijnboompitten € 12.5

Hoofdgerechten

Op vel gebakken kabeljauw - Spinazie - Peterselie extract - Zeebrugse grijze garnalen € 24.00

Zeetong " meunière" - Lentegroenten - Puree met hoeveboter € 25.00

Mals stukjkalf – Meulebeekse asperges – Puree met hoeveboter € 24.50

Filet Mignon " Belgische Blanc bleu " € 23.5  (*)

Ribeye " Ierse Simenthal" € 27.00 (*)

Ierse Tomahawk :

De Tomahawk steak is een rib eye met een stuk been. Het vlees kent een mooie marmering en een volle rib eye smaak. De Tomahawk heeft een grote hoeveelheid intramusculair vet. Dit zijn vetdeeltjes in het spierweefsel en zorgen voor een smaakvolle steak. Het vlees van de tomahawk is ongeveer 2 centimeter dik. 

De Ierse Angus is een Iers runderras. Het vlees van de Ierse Angus is zeer fijndradig en heeft een sappige en karakteristieke smaak. Dit ras is rijk aan vetten. Dit houdt de smaak goed vast.

 € 32.5 pp / per 2 personen (*)

(*) Rundsvlees vergezeld van fris slaatje OF warme groenten / Rundsvlees gegrild met béarnaise OF gebakken met pepersaus of champignonsus

Hoofdgerecht weekmenu VIS € 18.00

Hoofdgerecht weekmenu VLEES € 17.00

Nagerechten

Dame blanche € 7.00

Flotteur: fruitsorbet met een vleugje champagne € 7.50

Crème brulée € 7.00

Citroenmousse – appel – bessen – coulis van rood fruit € 7.00

Soufflé glacé van Grand Marnier – Coulis van frambozen € 7.00

Koekje van chocolademousse - Coulis van rode vruchten € 7.00