à la carte

 

*kleine afwijkingen en/of prijsverschillen met de kaart in het restaurant zijn mogelijk

Onze kaart is niet uitebreid maar wordt aangevuld met weeksuggesties, zodat wij dagdagelijkse

verse en kwalitatieve ingrediënten kunnen aanbieden

Voorgerechten

 

Scampi's, wittewijnsaus, verse tuinkruiden - € 16.50

Garnaalkroketjes, cocktail, gefruite peterselie - € 14.50

Marbré van foie gras met vijgen, sesamkoekje, gelei van rode biet met  Coteaux du Layon - € 17.50

 

 

Hoofdgerechten

Kabeljauwfilet met prei en Chardonnaysaus - € 24.50

Lamskroontje, jus van rode wijn, gratinaaraardappelen - € 24.50

Steak " filet mignon" 200gr - € 18.50

Steak " filet mignon" 350gr - € 24.00

saus naar keuze: groene peper, champignon, béarnaise, rode wijn + 2.5€

Extra supplement frietjes - € 2,50

Struisvogelfilet, esjalot en oesterzwammen - € 20.50

 

 

(Mits reservatie 3 dagen vooraf)

Tomahawk steak per 2 personen - Australiê - € 30 pp

Rib-eye met het lange ribbeen er nog in, de origine van deze steak ligt in zuid Australiê. De runderen behoren tot de Angelsaksische toprassen nl. Angus en Herford.Graan gevoerd rundsvlees direct van Down under, een unieke combinatie van smaak en malsheid

saus naar keuze: groene peper, champignon, béarnaise, rode wijn + 2.5€

Extra supplement frietjes - € 2,50

Kindergerechtjes

Kip krokant met frietjes en appelmoes

Garnaalkroket met frietjes

Kaaskroket met frietjes

Gepaneerde vis met frietjes en salade

 

Desserts:

 

  • Soufflé Grand Marnier, coulis van rode vruchten € 7
  • Nougat glacé € 7
  • Parfait van caramel met noten en caramel € 7
  • Ommelette “Norvégienne” : genoise, vanille-ijs, rum, rozijnen ,geflambeerd metRum €8
  • Dame blanche € 7
  • Sorbet van frambozen met coulis van rode vruchten € 7
  • Dessert van de maandmenu € 7
  • Verwenkoffie  € 6.5