à la carte

Onze kaart: 

 

 Kleine afwijkingen en/of prijsverschillen met de kaart in het restaurant zijn mogelijk

Daar wij uitsluitend met verse producten werken, gelieve ons te verontschuldigen voor de soms ontbrekende marktaanvoer.

 

Voorgerechten

Soep met wit van prei - crémeux van spinazie € 3.5

Scampi gegaard in eigen nat - Verdejo - Bladerdeeg € 15.00

Feuillantine met notenolie - Kalfszwezerik - Oesterzwam - Baconpoeder € 17.5

Voorgerecht weekmenu € 12.00

Huisgemaakte kroketten in voorgerecht

Bouillabaise - coulis van paprika € 14.5

Garnaalkroketten - Fijne tuinkruiden - Bisque van garnalen € 17.00

Parma & Parmezaan - Salade - Pijpajuin - Pijnboompitten € 12.5

Hoofdgerechten

Op vel gebakken kabeljauw - Spinazie - Peterselie extract - Zeebrugse grijze garnalen € 24.00

Zeetong " meunière" - Lentegroenten - Puree met hoeveboter € 25.00

Lamsfilet - Mini star tomaat - Aubergine - Puree geparfumeerd met knoflook € 27.00

Filet Mignon " Belgische Blanc bleu " € 23.5  (*)

Ribeye " Ierse Simenthal" € 27.00 (*)

Filet pur " Belgische Blanc bleu " € 28.00  (*)

(*) Rundsvlees vergezeld van fris slaatje OF warme groenten / Rundsvlees gegrild met béarnaise OF gebakken met pepersaus of champignonsus

Hoofdgerecht weekmenu VIS € 18.00

Hoofdgerecht weekmenu VLEES € 17.00

Nagerechten

Dame blanche € 7.00

Flotteur: fruitsorbet met een vleugje champagne € 7.50

Crème brulée € 7.00

Crumbel - Caramelmousse - Ganache met chocolade € 7.00

Kubus van chocolademousse - Amandel - Chocolademérengue € 7.00

Koekje van chocolademousse - Coulis van rode vruchten € 7.00