à la carte

 

*kleine afwijkingen en/of prijsverschillen met de kaart in het restaurant zijn mogelijk

Aperitivo : Portie per persoon

Coppa  2€

Rosette 100%  2€

Comté 3€

Mini paprika gevuld met tonijn 3€

Geconfijte kerstomaten 2€

Champignon   à la Greque ( huisgemaakt) 3€

Lomo Iberico Celo De Campo 2€

Chorizo De Bellota 2€

Rabas met verse tarama  4€

 

Het samenspel van smaken:

Onze huisgemaakte kroketten :

 

– Zeebrugse grijze garnalen – Klassieke broodkruimels € 15,5

Scampi – Witte wijn – Panneermeel met curry € 14,5

– Blanquette van gevogelte – Kalfszwezerik – Truffel – Brioche broodkruimels €15,5

Coppa – Parmesan – Paneermeel met amandelen € 13,5

Geitenkaas – Zongedroogde tomaat – Panneermeel van aardappelvlokken ( végétarisch ) € 13,5

– Gruyère – Oud Brugge – panneermeel van granen ( végétarisch) € 12,5

Falafels: Kikkererwten – bonen – Coriander – komijn – Zonder paneermeel ( véganist) € 13,5

 

 

            Salades:

Lomo Iberico Celo De Campo – Chorizo De Bellota – Appel – Pijnboompitten – Balsamico honing € 16,5

 

Rabas  – Zeebrugse grijze garnalen – Tarama € 16,5

 

Klassiekers uit onze keuken:

 

      – Scampi gegaard in eigen nat  – Coulis van  tomaten – Verdejo – Bieslook € 16,5

      – Foie gras – Vijgen – Sezamkoekje – Confituur met  Coteau de Layon € 17,5

 

Zaligheden van de hoeve en de zee:

– Kabeljauw op vel gebakken – Jonge spinazie – Chardonnay – Zeebrugse garnalen – Puree met hoeveboter € 24

– Gebakken zeetong “ Meunière” – Seizoensgroenten– Puree met hoeveboter € 24

– T-Bone van kalf – saus met zuiders tintje – Seizoensgroenten – Gratinaardappelen € 24,5

– Lamskroon – Saus met Cabernet & look – Seizoensgroenten – Gratinaardappelen € 25,5

– Angus Rib-Eye (Uruguay) – Saus naar keuze: Champignon / groene peper / huisgemaakte béarnaise –  Seizoensgroenten – Verse frietjes € 25,5

– Rund Striploin (Ierland) – Saus naar keuze: Champignon / groene peper / huisgemaakte béarnaise –  Seizoensgroenten – Verse frietjes € 23,5

 

– Runds filet pure “ Blanc bleu” – Saus naar keuze: Champignon / groene peper / huisgemaakte béarnaise –  Seizoensgroenten – Verse frietjes € 28,5

– Steak filet  Mignon “ Blanc bleu” – Saus naar keuze: Champignon / / groene peper / huisgemaakte béarnaise €  24,5

– AngusBurger: Broodje “Bretzel Buns”  – Angusbeef burger – Gegrilde Coppa –  Gerookte Provola  – Salade   – Verse frietjes € 17

– VéganBurger: Broodje Buns met granen – Boulgour  steak van linzen – Champignon à la Grecque – Salade  – Verse frietjes € 17

 

De zaligheden en lekkernijen:

– Dame blanche  € 7

– Soufflé glacé Grand Marnier – Coulis van framboos € 7

– Krokant koekje – Witte chocolademousse – Chocolademousse van fondant – Crème anglaise € 7

– Parfait van caramel – Noten – Ganache van chocolade € 7

– Sorbet van framboos – Coulis van rode vruchten € 7

– Nougat glacé € 7

– Verwenkoffie “ Chocolade” € 7

De geneugten van het seizoen

Onze menu’s:

 

‘s middags op weekdagen:

 

- Dagschotel : soep / hoofdgerecht  

                                                                                 

‘s middags & s’avonds op weekdagen:

Voor tafels vanaf 10 personen graag op reservatie

 

            – WeekMenu: soep OF voorgerecht / hoofdgerecht met vis OF vlees / ½ fles wijn OF water inbegrepen    € 25

 

           

Goed Ter Couteren Menu 

            32€  : voorgerecht / hoofdgerecht / dessert

            26€  : voorgerecht / hoofdgerecht

            24€  : hoofdgerecht /dessert

             

           

           

            Voorgerecht:

           

            Scampi gegaard in eigen nat – Coulis van tomaten – Verdejo – Bieslook

            OF

            Kroket van  Coppa – Parmesan – Panneermeel met amandelen – Salade

 

            Hoofdgerecht:

 

            Kabeljauw op vel gebakken – Jonge spinazi – Chardonnay – Zeebrugse garnalen – Puree met hoeveboter

            OF

            Steak filet  Mignon “ Blanc bleu” – Groene pepersaus geblust met Cognac – Seizoensgroenten – Verse frietjes

 

            Dessert:

 

            Soufflé glacé Grand Marnier – Coulis van frambozen

            OF

            Krokant koekje – Witte chocolademousse – Chocolademousse van fondant – Crème anglaise

 

 

Daar wij uitsluitend met verse producten werken, gelieve ons te verontschuldigen voor de soms ontbrekende marktaanvoer.