à la carte

 

*kleine afwijkingen en/of prijsverschillen met de kaart in het restaurant zijn mogelijk

Het samenspel van smaken:

Onze huisgemaakte kroketten :

– Zeebrugse grijze garnalen – Klassieke broodkruimels € 15,5

Scampi – Witte wijn – Panneermeel met curry € 15,5

Geitenkaas – Zongedroogde tomaat – Panneermeel van aardappelvlokken ( végétarisch ) € 13,5

– Gruyère – Oud Brugge – panneermeel van granen ( végétarisch) € 13,5

Falafels: Kikkererwten – bonen – Coriander – komijn – Zonder paneermeel ( véganist) € 13,5

 

 

            Salades:

Rabas  – Zeebrugse grijze garnalen – Tarama € 16,5

- Scampi - look - croûtons € 16.5

 

Klassiekers uit onze keuken: Voorgerechten

      – Scampi gegaard in eigen nat  – Coulis van  tomaten – Verdejo – Bieslook € 16,5

      – Foie gras – Vijgen – Sezamkoekje – Confituur met  Coteau de Layon € 17,5

 

Zaligheden van de hoeve en de zee:

– Kabeljauw op vel gebakken – Jonge spinazie – Chardonnay – Zeebrugse garnalen – Puree met hoeveboter € 24

– Gebakken zeetong “ Meunière” – Seizoensgroenten– Puree met hoeveboter € 24

– Zalmfilet – jonge spinazie –saus met peterselie extract – enkele Zeebrugse garnalen € 22.5

– Lamskroon – Saus met Cabernet & look – Seizoensgroenten – Gratinaardappelen € 25,5

– Angus Rib-eye – Saus naar keuze: Champignon / groene peper / huisgemaakte béarnaise –  Seizoensgroenten – Verse frietjes € 25,5

– Steak filet  Mignon “ Blanc bleu” – Saus naar keuze: Champignon / / groene peper / huisgemaakte béarnaise €  24,5

- Hertenkalfnootje - chartreuse van witloof en spruitjes - baby wijnpeertje € 28

– Végan: Boulgour  steak van linzen – groentenwok - aardappelwaaier - coulis van tomaat € 17

 

De zaligheden en lekkernijen:

– Dame blanche  € 7

– Soufflé glacé Grand Marnier – Coulis van framboos € 7

– Krokant koekje – Witte chocolademousse – Chocolademousse van fondant – Crème anglaise € 7

– Genoisekoekje – vanilleijs – Rozijnen in rhum - merengue € 7

– Zanddeegcrumble - mousse van caramel  – sausje van amandel geparfumeerd met koffie € 7

– Bavarois van chocolade - mandarijn - crème anglaise met Grand-Marnier € 7

 

De geneugten van het seizoen

Onze menu’s:

 

‘s middags op weekdagen:

 

- Dagschotel : soep / hoofdgerecht  

                                                                                 

‘s middags & s’avonds op weekdagen:

( max 10 personen, voor grotere groepen doen wij u graag een voorstel op maat)

            – WeekMenu: soep OF voorgerecht / hoofdgerecht met vis OF vlees / ½ fles wijn OF water inbegrepen    € 25

 

 

 

           

Goed Ter Couteren Menu 

( max 8 personen, voor grotere groepen: mits reservatie en keuze 3 dagen op voorhand)

            32€  : voorgerecht / hoofdgerecht / dessert

            26€  : voorgerecht / hoofdgerecht

            24€  : hoofdgerecht /dessert

             

           

           

            Voorgerecht:

           

            Scampi gegaard in eigen nat – Coulis van tomaten – Verdejo – Bieslook

            OF

            Kroket van  Coppa – Parmesan – Panneermeel met amandelen – Salade

 

            Hoofdgerecht:

 

            Kabeljauw op vel gebakken – Jonge spinazi – Chardonnay – Zeebrugse garnalen – Puree met hoeveboter

            OF

            Steak filet  Mignon “ Blanc bleu” – Groene pepersaus geblust met Cognac – Seizoensgroenten – Verse frietjes

 

            Dessert:

 

            Soufflé glacé Grand Marnier – Coulis van frambozen

            OF

            Krokant koekje – Witte chocolademousse – Chocolademousse van fondant – Crème anglaise

 

 

Daar wij uitsluitend met verse producten werken, gelieve ons te verontschuldigen voor de soms ontbrekende marktaanvoer.