Take Away Menu

 
Om u in deze bijzondere tijden ook culinair te kunnen verwennen hebben we het mogelijk gemaakt om wekelijks op vrijdag en zaterdag gerechten af te halen in ons restaurant. Ontdek onderstaande menukeuze's. 

Ook beschikbaar op reservatie om te nuttigen in het restaurant. 

 

Meeneem gerecht koude schotel: 

Volledig gerecht met aangepaste sausen inclusief aardappelsalade en pastasalade.

Vlees : 16 euro per persoon
Vis     : 17,5 euro per persoon
Vlees en vis : 19 euro per persoon 
 
 
Meeneem menu : Prijs per persoon 40 euro 
 
voorgerecht : coquilles op chefs wijze of carpaccio 
hoofdgerecht : paling op wijze van de chef met gepofte aardappel en fris slaatje of varkenswangetjes met gepofte aardappel en warme appel met duchesse 
dessert : aarbeien fruitsalade of chocolademousse van de chef . 
 
 
 
Gerechten ook apart verkrijgbaar als hoofdgerecht:    
 
  • Asperges met gerookte zalm bereidt op vlaamse wijze met brood : 18 euro pp
                                                                                   
  • Paling op wijze van de chef met gepofte aardappel en een fris slaatje : 24 euro pp
                                                                                       
  • Varkenswangetjes met gepofte aardappel en warme appel met duchesse : 20 euro pp
 
  • Carpaccio met brood : 10 euro pp
                                                                                       
 
Er kan besteld worden tot iedere donderdag 12u .
Af te halen vrijdagavond tussen 18u en 19u en zaterdagmiddag tussen 12u en 14u in 't Goed Ter Couteren.
Aparte regeling voor feestdagen, contacteer ons.
 
Thuislevering is mogelijk mits supplement van + €5
 
 
Bestellen via telefoon: 051 31 92 96  of  e-mail: info@goedtercouteren.be