VALENTIJN 12 & 13/02

€ 69 p.p  All-In

(10 gangen) op zaterdag 12u & 19u en zondagmiddag 12u op reservatie. 

Alle gerechten kunnen wijzigen per seizoen, of indien dagverse producten niet

beschikbaar bij onze leveranciers.

Als verwelkoming bij het aperitief

  • Drie dip tapas to share

Om te beginnen

  • Drie geselecteerde hapjes met seizoensproducten

Voorgerechten (5 gangen - keuze hoeven wij niet op voorhand,
u kiest ter plaatse aan tafel
)

  • Tartaar van Sint-Jacobsnoten - Kabeljauw - Bieslook - Yuzu

 of

  • Pastrami van eendenborst - Parel van foie gras - Rode biet - Sechuan cress

  - 

  • Gerookte zalm - Pasta Parels - Quinoa - Wasabi - Limoen

 of

  • Rund Tataki - Zalf van wortel - Sesam

  - 

  • Romige soep van asperges - Grijze garnalen - Croûtons

 of

  • Gebraiseerde varkenswangen - Leffe - Portobello

  - 

  • Huisgemaakte kroket van rivierkreeft - Nantua wijze

 of

  • In een kroket: Osso Bucco - Milanaise

  - 

  • Wonton van kreeft - Bisque saus

 of

  • Gebakken kalfszwezerik - Risotto met shimeji - Parmezaan

Hoofdgerecht (keuze ter plaatse aan tafel )

  • Skreifilet - Tuingroenten - Peterselie extract - Geplette Belle de Fontenay aardappelen 

 of

  • Op lage temperatuur: Kalfsnoten - Kalfsjus - Seizoensgroenten -,Aardappelgratin

Nagerecht (2 gangen, keuze ter plaatse aan tafel)

  • Macaron - Vloeibare kern van Peruviaans chocolade - Coulis van framboos en rozen

 of

  • Joconde koekje - Zwarte bessencrème - Mousse van rode vruchten - Krokante nougat

  - 

  • Verwenkoffie

 of

  • Irish coffee

Degustatiemenu op zaterdagmiddag en avond en zondagmiddag op reservatie.

Opgegeven aantal bij reservatie zal in rekening gebracht worden indien geen wijzigingen doorgegeven worden 72 uur op voorhand.

 

Dranken inbegrepen tot aan de koffie:

Aperitief Cava of kir met bubbels, alle geselecteerde witte en rode wijnen, Stella, Carlsberg, Kriek, Leffe blond/bruin en Omer, waters, softdrinks,  koffie of thee.
Op eenvoudig verzoek alcoholvrije bubbels, wijnen en bier.

 

Aan speciale wensen (allergenen of vegetarisch) geven wij de nodige aandacht. Gelieve op voorhand door te geven. Alle wijzigingen op het moment zelf zullen in rekening gebracht worden : 10€/wijziging

IMG_9146_edited.jpg

€ 55 p.p. GELIEVE TE BESTELLEN VOOR 09/02

AFHAALMENU
VALENTIJN

Om te beginnen

  • Drie dip tapas to share

  • Drie geselecteerde koude seizoenshapjes

Drie koude voorgerechten 

  • Tartaar van Sint-Jacobsnoten - Kabeljauw - Bieslook - Yuzu

  • Gerookte zalm - Pasta Parels - Quinoa - Wasabi - Limoen

  • Pastrami van eendenborst - Parel van foie gras - Rode biet - Sechuan cress

 

Drie warme voorgerechten 

  • Huisgemaakte kroket van rivierkreeft - Nantua wijze

  • Wonton van kreeft - Bisque saus

  • Gebraiseerde varkenswangen - Leffe - Portobello

Hoofdgerecht 

  • Skreifilet - Tuingroenten - Peterselie extract - Geplette Belle de Fontenay aardappelen 

 of

  • Op lage temperatuur: Kalfsnoten - Kalfsjus - Seizoensgroenten -,Aardappelgratin

 

Nagerecht 

  • Joconde koekje - Zwarte bessencrème - Mousse van rode vruchten - Krokante nouga