FEESTMENU

Vanaf 75 personen

Opgegeven aantal bij reservatie zal in rekening gebracht worden indien geen wijzigingen doorgegeven worden 72 uur op voorhand.

Menu €61 met voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert, aangepaste wijnen, waters, frisdranken, bieren tot aan de koffie*
 

Menu 71 met voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert, aangepaste wijnen, waters, frisdranken, bieren tot aan de koffie*

**Eén keuzegerecht per gang/ per groep

Om te beginnen

  • Aan tafel geserveerd: Cava - Kir met bubbels - Mocktail

  • Drie geselecteerde hapjes met seizoensproducten

Selectie van Voorgerechten**

  • Tartaar van Sint Jacobsnoten - Edamame - Zwarte sesam - Bieslook - Yuzu

  • Gerookte zalm - Gemarineerde zalm - Dressing Yuzu

  • Gerookte heek - Pijpajuin - Postelein - Citrus

  • Tomatenmousse - Sneeuwkrab - Tartaar van komkommer - Nemskoekje  ( + dagprijs)

  • Rundscarpaccio - Panna cotta Parmezaan - Basilicum

  • Gerookte eendenborst - Parel geitenkaas - Crème van spinazie

  • Dariole van rivierkreeft - Beurre blanc

  • Candy van riddervis en langoustine - Peterselie extract

Soep **

  • Gambasoep -  Cognac - Croutons

  • Vissoep - Rouille - Emmental

  • Romige soep van asperges - Grijze garnalen (Seizoen)

  • In Thaise stijl: Kippensoep - Kokos - Kerrie - Koriander

  • Romig soepje van boleet en cantharel - Parmaham - Persillade        (Seizoen)

Selectie van tussengerechten **

  • Geplette Charlotte aardappelen - Gerookte zalm - Gepocheerd ei - Mousseline

  • Polderaardappel - Kreeft - Gepocheerd ei - Mousseline (+ dagprijs)

  • Scampi - Chardonnay - coulis zoete paprika - Bladerdeeg

  • Huisgemaakte kroket van scampi - Bisquesaus - Saffraan

  • Huisgemaakte kroket : Vlaamse stoverij - Varkenswangen - Bruine Leffe

  • In een kroket: Stoofpotje van wild - Rode ui (seizoen)

  • Gebakken kalfszwezerik - Risotto met shimeji - Parmezaan (+ dagprijs)

  • Gebakken foie gras - Gekarameliseerde appel - Veenbessen - Geroosterde brioche (+ dagprijs)

Selectie van hoofdgerechten

  • Op het vel gebakken: Kabeljauw - Seizoensgroenten - Tuinkruiden stoemp

  • Vis volgens marktaanvoer met zijn garnituur (vb Skrei in februari)

  • Parelhoen - Fine Champagne - Seizoensgroenten - Aardappelwafel

  • Varkenshaasje - Jus met zwarte truffel - Seizoensgroenten - Aardappelgratin

  • Kalfoester gegaard op lagere temperatuur - Reductie van bouillon van Champignons - Seizoensgroenten - Aardappelgratin 

  • Rundsnootje uit de entrecote - Merlot - Seizoensgroenten - Aardappelgratin 

  • Lamsfilet (of kroon) - Seizoensgroenten - Aardappelgratin (+ dagprijs)

  • Vlees volgens marktaanvoer (vb.Hertenkalffilet  oktober)

Selectie van nagerechten **

Vergezeld van koffie of thee:

  • Dessert bord: Frambozenmousse - Geklopte witte chocolade ganache - Mascarpone/Speculoos - Slagroomsoesje - Limoncello sorbet

  • Dessertbord : Chocolademousse/Rode vruchten - Emulsie van Baileys - Romige Mokka/Crumble - Pastei De Nata - Grand Marnier ijs

  • Dessertbord volgens eigen wensen (geef ons uw voorkeur bij bespreking)

  • Frambozenmousse - Lycheeroom - Amandelbiscuit

  • Witte chocolade mousse - “Pain de Gêne” koekje - Caramel met gezouten boter

  • Als een tiramisu: Savooiebiscuit - Mascarpone - Mokka / Caramel creme

  • Dessert 1001 mogelijkheden geef ons uw voorkeur bij bespreking

  • Biscuittaart, ijslam of thema ijstaart (+4€)

  • Dessertbuffet (+15€)

Met een korte receptie gedurende 30 minuten: +5€

 

Uitbreiden naar een receptie van 1u30 met 6 hapjes : +10€

 

Open-bar na de koffie: 14€/u

 

All-In prijs voor een forfait van 8 uur: +30€

- Receptie 60 minuten en 6 hapjes, huisgemaakte tapas to share op tafel

- Menu aan 61€ of 71€

- Dranken: Aperitief tot aan de koffie

- Open bar tijdens het dansfeest aan tafel bediend

 

Aperitief cava of kir met bubbels, witte en rode wijn, Stella, Carlsberg, Kriek, Leffe blond/bruin en Omer, waters, softdrinks, koffie en thee. Op eenvoudig verzoek alcoholvrije bubbels, mocktail,wijnen en bier verkrijgbaar.

DJ of muzikale animatie niet inbegrepen

jurn sofie.jpg

per leeftijdscategorie of menu volwassene in aangepaste portie

KIDS FEESTMENU

Kinderen van 0 tot 2j: gratis

Op aanvraag voorzien wij een kinderstoeltje aan tafel of extra ruimte naast de tafel voor de buggy.

 

Kinderen van 3j tem 6j: Kidsmenu - €20

Op aanvraag voorzien wij een kinderstoeltje aan tafel

  • Om te beginnen:
    Kinderchampagne vergezeld met zakje chips

  • Voorgerecht:
    Partymix OF Kaaskroket 

  • Hoofdgerecht:
    Koninginnehapje OF Balletjes in tomatensaus - geserveerd met frietjes

  • Dessert: 
    Kinderijsje (1 bol met spikkels en smarties, lolly) OF
    Chocolademousse met chocoladeschilfers

 

All In + 5€ p.p. per groep

 

Kinderen van 7j tem 12j: Kidsmenu - €27

Op aanvraag voorzien wij een kinderstoeltje aan tafel

  • Om te beginnen:
    Kinderchampagne vergezeld met zakje chips

  • Voorgerecht:
    Partymix OF Kaaskroket (2st)

  • Hoofdgerecht:
    Koninginnehapje OF Balletjes in tomatensaus - geserveerd met frietjes

  • Dessert: 
    Kinderijsje (2 bol met spikkels en smarties, lolly) OF
    Chocolademousse met chocoladeschilfers

All In + 8€ p.p. per groep

Keuzes hoeven wij niet op voorhand te weten, u kiest ter plaatse aan tafel OF Menu van de volwassenen in aangepaste portie.

Aan speciale wensen (allergenen of vegetarisch) geven wij de nodige aandacht. Gelieve op voorhand door te geven.