FEESTMENU

Vanaf 75 personen

Opgegeven aantal bij reservatie zal in rekening gebracht worden indien geen wijzigingen doorgegeven worden 72 uur op voorhand.

Menu €61 met voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert, aangepaste wijnen, waters, frisdranken, bieren tot aan de koffie*
 

Menu 71 met voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert, aangepaste wijnen, waters, frisdranken, bieren tot aan de koffie*

**Eén keuzegerecht per gang/ per groep

Om te beginnen

  • Aan tafel geserveerd: Cava - Kir met bubbels - Mocktail

  • Drie geselecteerde hapjes met seizoensproducten

Selectie van Voorgerechten**

  • Tartaar van Sint Jacobsnoten - Edamame - Zwarte sesam - Bieslook - Yuzu

  • Gerookte zalm - Gemarineerde zalm - Dressing Yuzu

  • Gerookte heek - Pijpajuin - Postelein - Citrus

  • Tomatenmousse - Sneeuwkrab - Tartaar van komkommer - Nemskoekje  ( + dagprijs)

  • Rundscarpaccio - Panna cotta Parmezaan - Basilicum

  • Gerookte eendenborst - Parel geitenkaas - Crème van spinazie

  • Dariole van rivierkreeft - Beurre blanc

  • Candy van riddervis en langoustine - Peterselie extract

Soep **

  • Gambasoep -  Cognac - Croutons

  • Vissoep - Rouille - Emmental

  • Romige soep van asperges - Grijze garnalen (Seizoen)

  • In Thaise stijl: Kippensoep - Kokos - Kerrie - Koriander

  • Romig soepje van boleet en cantharel - Parmaham - Persillade        (Seizoen)

Selectie van tussengerechten **

  • Geplette Charlotte aardappelen - Gerookte zalm - Gepocheerd ei - Mousseline

  • Polderaardappel - Kreeft - Gepocheerd ei - Mousseline (+ dagprijs)

  • Scampi - Chardonnay - coulis zoete paprika - Bladerdeeg

  • Huisgemaakte kroket van scampi - Bisquesaus - Saffraan

  • Huisgemaakte kroket : Vlaamse stoverij - Varkenswangen - Bruine Leffe

  • In een kroket: Stoofpotje van wild - Rode ui (seizoen)

  • Gebakken kalfszwezerik - Risotto met shimeji - Parmezaan (+ dagprijs)

  • Gebakken foie gras - Gekarameliseerde appel - Veenbessen - Geroosterde brioche (+ dagprijs)

Selectie van hoofdgerechten

  • Op het vel gebakken: Kabeljauw - Seizoensgroenten - Tuinkruiden stoemp

  • Vis volgens marktaanvoer met zijn garnituur (vb Skrei in februari)

  • Parelhoen - Fine Champagne - Seizoensgroenten - Aardappelwafel

  • Varkenshaasje - Jus met zwarte truffel - Seizoensgroenten - Aardappelgratin

  • Kalfoester gegaard op lagere temperatuur - Reductie van bouillon van Champignons - Seizoensgroenten - Aardappelgratin 

  • Rundsnootje uit de entrecote - Merlot - Seizoensgroenten - Aardappelgratin 

  • Lamsfilet (of kroon) - Seizoensgroenten - Aardappelgratin (+ dagprijs)

  • Vlees volgens marktaanvoer (vb.Hertenkalffilet  oktober)

Selectie van nagerechten **

Vergezeld van koffie of thee:

  • Dessert bord: Frambozenmousse - Geklopte witte chocolade ganache - Mascarpone/Speculoos - Slagroomsoesje - Limoncello sorbet

  • Dessertbord : Chocolademousse/Rode vruchten - Emulsie van Baileys - Romige Mokka/Crumble - Pastei De Nata - Grand Marnier ijs

  • Dessertbord volgens eigen wensen (geef ons uw voorkeur bij bespreking)

  • Frambozenmousse - Lycheeroom - Amandelbiscuit

  • Witte chocolade mousse - “Pain de Gêne” koekje - Caramel met gezouten boter

  • Als een tiramisu: Savooiebiscuit - Mascarpone - Mokka / Caramel creme

  • Dessert 1001 mogelijkheden geef ons uw voorkeur bij bespreking

  • Biscuittaart, ijslam of thema ijstaart (+4€)

  • Dessertbuffet (+15€)

Met een korte receptie gedurende 30 minuten: +5€

 

Uitbreiden naar een receptie van 1u30 met 6 hapjes : +10€

 

Open-bar na de koffie: 14€/u

 

All-In prijs voor een forfait van 8 uur: +30€

- Receptie 60 minuten en 6 hapjes, huisgemaakte tapas to share op tafel

- Menu aan 61€ of 71€

- Dranken: Aperitief tot aan de koffie

- Open bar tijdens het dansfeest aan tafel bediend

 

Aperitief cava of kir met bubbels, witte en rode wijn, Stella, Carlsberg, Kriek, Leffe blond/bruin en Omer, waters, softdrinks, koffie en thee. Op eenvoudig verzoek alcoholvrije bubbels, mocktail,wijnen en bier verkrijgbaar.

DJ of muzikale animatie niet inbegrepen

IMG_9131.jpg

per leeftijdscategorie of menu volwassene in aangepaste portie

KIDS FEESTMENU

Kinderen van 0 tot 2j: gratis

Op aanvraag voorzien wij een kinderstoeltje aan tafel of extra ruimte naast de tafel voor de buggy.

 

Kinderen van 3j tem 6j: Kidsmenu - €20

Op aanvraag voorzien wij een kinderstoeltje aan tafel

  • Om te beginnen:
    Kinderchampagne vergezeld met zakje chips

  • Voorgerecht:
    Partymix OF Kaaskroket 

  • Hoofdgerecht:
    Koninginnehapje OF Balletjes in tomatensaus - geserveerd met frietjes

  • Dessert: 
    Kinderijsje (1 bol met spikkels en smarties, lolly) OF
    Chocolademousse met chocoladeschilfers

 

All In + 5€ p.p. per groep

 

Kinderen van 7j tem 12j: Kidsmenu - €27

Op aanvraag voorzien wij een kinderstoeltje aan tafel

  • Om te beginnen:
    Kinderchampagne vergezeld met zakje chips

  • Voorgerecht:
    Partymix OF Kaaskroket (2st)

  • Hoofdgerecht:
    Koninginnehapje OF Balletjes in tomatensaus - geserveerd met frietjes

  • Dessert: 
    Kinderijsje (2 bol met spikkels en smarties, lolly) OF
    Chocolademousse met chocoladeschilfers

All In + 8€ p.p. per groep

Keuzes hoeven wij niet op voorhand te weten, u kiest ter plaatse aan tafel OF Menu van de volwassenen in aangepaste portie.

Aan speciale wensen (allergenen of vegetarisch) geven wij de nodige aandacht. Gelieve op voorhand door te geven.