WEEKMENU

€ 35 p.p.  -  1/2 fles wijn of water inbegrepen

Voorgerechten - keuze uit:

  • Tartaar van Sint Jacobsnoten - Edaname - Zwarte sezam - Bieslook - Yuzo

  • In een nem's deeg: Dariole van scampi - Beurre blanc

  • Asperge - Gerookte zalm - Gepocheerd ei - Mousseline ( +2.5€)

  • Huisgemaakte kroket: Chorizo - Ricotta - Jonge Spinazie - Tomatencoulis

 

 

Hoofdgerechten - keuze uit:

  • Op het vel gegaarde Kabeljauw -  Chardonnay -  Peterselie extract - Seizoensgroenten - Tuinkruidenstoemp
         à la carte: €24.50

  • Rundsnootje uit de entrecôte - Bearnaise, Bordelaise of Groene peper - Seizoensgroenten - Frietjes
         à la carte: €24.50

  • Kalfscarré - Kalfsjus - Primeurgroenten - Aardappelgratin (+2.00€)

         à la carte: €26.50
     

 

Nagerechten - keuze uit : (+ €7.50)

  • Assortiment van vijf kleine desserts

  • Joconde koekje - Ijsparfait Brownie - Baileys - Krokante chocolade

  • Chocolademousse - Krokante melkchocolade - Hazelnoot - Tangello - Creme speculoos

Weekmenu niet beschikbaar op zaterdag en zondag.

IMG_9092_edited_edited.png