WEEKMENU
€ 35 p.p. - 1/2 fles wijn of water inbegrepen
Voorgerechten - keuze uit:
-
Tartaar van Sint Jacobsnoten - Edaname - Zwarte sezam - Bieslook - Yuzo
-
In een nem's deeg: Dariole van scampi - Beurre blanc
-
Asperge - Gerookte zalm - Gepocheerd ei - Mousseline ( +2.5€)
-
Huisgemaakte kroket: Chorizo - Ricotta - Jonge Spinazie - Tomatencoulis
Hoofdgerechten - keuze uit:
-
Op het vel gegaarde Kabeljauw - Chardonnay - Peterselie extract - Seizoensgroenten - Tuinkruidenstoemp
à la carte: €24.50 -
Rundsnootje uit de entrecôte - Bearnaise, Bordelaise of Groene peper - Seizoensgroenten - Frietjes
à la carte: €24.50 -
Kalfscarré - Kalfsjus - Primeurgroenten - Aardappelgratin (+2.00€)
à la carte: €26.50
Nagerechten - keuze uit : (+ €7.50)
-
Assortiment van vijf kleine desserts
-
Joconde koekje - Ijsparfait Brownie - Baileys - Krokante chocolade
-
Chocolademousse - Krokante melkchocolade - Hazelnoot - Tangello - Creme speculoos
Weekmenu niet beschikbaar op zaterdag en zondag.
