WEEKMENU

€ 30 p.p.  -  1/2 fles wijn of water ingebrepen

Voorgerechten - keuze uit:

  • Dariole van rivierkreeft - Sjalot - Limoen - Postelein

  • Huisgemaakte kroket van Scampi - Grijze garnalen - Tuinkruiden - Saffraan

  • In een kroket: Oud Brugge - Emmental - Ardense ham - Tomatencoulis

  • Gebakken foie gras - Salsa van veenbessen - Gekarameliseerde appel - Geroosterde brioche ( +3.00€)

 

 

Hoofdgerechten - keuze uit:

  • Op het vel gebakken: Kabeljauwfilet - Chardonnay - Prei - Geplette ratte aardappelen
         à la carte: €24.50

  • Rundsnootje uit de entrecôte - Bearnaise, Bordelaise of Groene peper - Seizoensgroenten - Mousseline van pompoen - Frietjes
         à la carte: €24.50

  • Hertenkalffilet - Venaison - Seizoensgroenten - Baby peer - Aardappelgratin ( +3.00€)

         à la carte: €27.50
     

 

Nagerechten - keuze uit 2 dessertborden: (+ €7.50)

  • Frambozenmousse - Geklopte Witte chocolade ganache - Speculoos tiramisu stijl - Slagroomsoesje - Grand Marnier ijs

  • Romige mango/Crumble - Chocolademousse/Rode vruchten - Emulsie van Limoen - Amandel/Mokka parfait - Baileys & Brownie ijs

Weekmenu niet beschikbaar op zondag.

IMG_9092_edited_edited.png