WEEKMENU

€ 30 p.p.  -  1/2 fles wijn of water ingebrepen

Voorgerechten - keuze uit:

  • Tomatenmousse - Grijze garnalen - Pijpajuin - Nemskoekje

  • Gerookte zalm - Cream cheese - Dille - Tortilla chips

  • Dariole van rivierkreeft - Sjalot - Yuzu

  • In een kroket: Mechelse koekoek - Boleet - Cantharel - Mousseline van bloemkool

  • Garnalenkroket in nemsdeeg - Schaaldierensaus - Saffraan 

 

 

Hoofdgerechten - keuze uit:

  • Kabeljauwfilet - Chardonnay - Andijvie - Aardappelpuree met hoeveboter
         à la carte: €24.50

  • Runds “filet mignon” - Béarnaise of Groene peper - Seizoensgroenten - Frietjes
         à la carte: €24.50

  • Kalfsfilet - Merlot - Seizoensgroenten - Aardappelgratin

         à la carte: €26.50
     

 

Nagerechten - keuze uit 2 dessertborden: (+ €7.50)

  • Frambozenmousse - Geklopte Witte chocolade ganache/Joconde - Romige caramel/ crumble - Pastei de nata - Grand-Marnierijs/Amandel

  • Chocolademousse/Rode vruchten - Emulsie van Baileys - Limoncello ijs/Merengue - Slagroomsoesje - Mascarpone/Speculoos

Weekmenu niet beschikbaar op zondag.

IMG_9092_edited_edited.png