WEEKMENU

€ 30 p.p.  -  1/2 fles wijn of water ingebrepen

Voorgerechten - keuze uit:

  • Dariole van rivierkreeft - Sjalot - Yuzu 

  • Gebakken St.Jacobsnootje - Prei - Bieslook

  • In een kroket:Stoofpotje van wild - Rode ui

  • Huisgemaakte kroket van Scampi - Grijze garnalen - Tuinkruiden - Saffraan

 

 

Hoofdgerechten - keuze uit:

  • Kabeljauwfilet - Paddenstoelen - Paksoi - Geplette aardappelen
         à la carte: €24.50

  • Rundsnootje uit de entrecôte - Champignons of Groene peper - Seizoensgroenten - Mousseline van pompoen - Frietjes
         à la carte: €24.50

  • Hertenkalffilet - Venaison - Seizoensgroenten - Baby peer - Aardappelgratin

         à la carte: €26.50
     

 

Nagerechten - keuze uit 2 dessertborden: (+ €7.50)

  • Frambozenmousse - Geklopte Witte chocolade ganache - Mascarpone/ Speculoos - Crème brulée taartje- Mojito sorbet

  • Romige mango/Crumble - Chocolademousse/Rode vruchten - Emulsie van Baileys - Slagroomsoesje - Limoncello ijs

Weekmenu niet beschikbaar op zondag.

IMG_9092_edited_edited.png